Назад до Лектори

Александър Кръстев

Създател на BookMark

Александър Кръстев е създател на агенцията за LinkedIn маркетинг BookMark и автор в Блога за LinkedIn "The Linked Blog". Той развива успешни комуникационни канали в онлайн среда вече над 16 години.

Завършил е журналистика в Софийския университет и е магистър по Публична комуникация със специализация в областта на блоговете и социалните медии.

Създател е на най-големия сайт за книги и четене в България – многократно награждаваният AzCheta.com. Също така е хоноруван преподавател по дисциплината "Социализиране на бизнес комуникацията – LinkedIn" в магистърска програма на Нов български университет. Водещ е и на курсовете по LinkedIn маркетинг и Дигитални стратегии за B2B в СофтУни.

Автор е на редица статии, посветени на LinkedIn, в престижни бизнес издания като Forbes Bulgaria, Мениджър, Твоят бизнес и др. Kонсултант e на няколко книги с бизнес насоченост, сред които "Креативен отбор" на Кен Косиенда, "Партизански маркетинг" на Джей Конрад Левинсън, "Креативният гений" на Питър Фиск, "Социалният бум!" на Джефри Гитомър.

Теми, в които Александър Кръстев участва

Събития, в които Александър Кръстев участва

Digital4StaraZagora 2022

Digital4StaraZagora 2022

На 11 и 12 ноември /петък и събота/ в Стара Загора идват доказали се професионалисти в сферата на...

loading...