Назад до Лектори

Десислава Авджиева

Собственик на рекламна агенция Alternative Advertising

Десислава Авджиева повече от 12 години успешно управлява собствена рекламна агенция Алтърнатив Адвъртайзинг, която създава комуникационни стратегии на брандове, концепции и организира събития. След периода на социална изолация, Десислава и неин бизнес партньор обединяват компаниите си, създавайки отделен бранд, за да доразвият по-фокусирано една от услугите си - виртуална и добавена реалност Wolf VR.

Десислава е също събитиен консултант, бизнес консултант и подпомага развитието на малки и средни компании.

По време на пандемията по нейна идея е създадена първата книга-игра "Асверг. Из хрониките за кан Крум", част от трилогия книги-игри за българската история. Целта на този проект е да събуди гордостта и желанието на всеки да научи повече за великите ни предци и историята, случила се по нашите земи.

Именно дългогодишният ѝ опит в сферата на събитията (като консултант, организатор, лектор, водещ и гост) е причината Десислава да приеме предизвикателството да стане лектор и главен координатор на основен клас "Ивент мениджър" към Академия за събития My Event Academy. Член е на управителния съвет на Асоциация на жените предприемачи в България "Селена".

Теми, в които Десислава Авджиева участва

Дискусионен панел

Дискусионен панел

Десислава Авджиева представи една изключително полезна презентация за личния и корпоративния брандинг,...

Събития, в които Десислава Авджиева участва

Digital4StaraZagora 2021

Digital4StaraZagora 2021

Digital4StaraZagora ще се проведе на 12.11.2021 г. в залата на Държавен Куклен Театър, Стара Загора,...

loading...