Назад до Лектори

Георги Костов

Съосновател и изпълнителен директор на GombaShop

Георги Костов е съосновател и CEO на GombaShop – едно от най-популярните e-commerce решения в България. Към момента GombaShop обезпечава бизнеса на над 3000 онлайн търговеца.

Георги се занимава с уеб технологии от над 20 години и има богат опит в областта на визуалната комуникация, уебдизайна, дигиталния маркетинг, програмирането и онлайн търговията.

Като част от екипа на eDesign е носител на някои от най-престижните награди за уеб в света – AWWWARDS, THE FWA, Webby Awards, Lovie Awards, CSSDA и др.

В периода 2012-2016 г. е член на управителния съвет на Българската уеб асоциация. От 2015 г. е асоцииран член на Международната академия за дигитални изкуства и наука (IADAS).

GombaShop Bulgaria е SaaS решение, насочено към малкия и среден бизнес, с помощта на което всеки търговец може да създаде собствен онлайн магазин. Благодарение на 14-дневния тестови период потребителите имат възможност да добият реална представа за продукта преди да изберат най-удобния за тях план. Активните клиенти на платформата в момента са над 3000, което я превръща в лидер в този сегмент.

Любимият цитат на Георги е "Don't let the perfect be the enemy of the good."

Теми, в които Георги Костов участва

Събития, в които Георги Костов участва

Digital4StaraZagora 2023

Digital4StaraZagora 2023

На 10 и 11 ноември 2023 г. в Стара Загора идват едни от най-опитните професионалисти в сферата на...

loading...