Назад до Лектори

Христо Радичев

Управител на Медияпост Хит Мейл България

Христо Радичев има дипломи по социология и по международни отношения от СУ "Климент Охридски". Започва професионалната си кариера в GfK България като ръководител на проектите Leaflet Monitor и Shopping Monitor, които изследват пазара за бързооборотни стоки.

След това, като интернет мениджър в международното издателство Reader's Digest, отговаря за имейл маркетинга и изграждането на клиентски бази данни в България, Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия и Хърватска. Съавтор е на някои от най-успешните eDM (electronic Direct Mail) проекти за компанията.

Сега е управител за България на Медияпост Хит Мейл – специализирана компания за директен и дигитален маркетинг, част от френската група La Poste, в топ 10 на българския пазар. Днес екипът на Медияпост Хит Мейл управлява онлайн кампании в 11 държави. Работи с клиенти като Bayer, Bosch, Premio Travel, NAOS, Kaufland, Raiffeisen Bank и др.

Христо е бил лектор на редица събития и семинари в България и чужбина. Част е от журито на конкурса Prémios Email & Data Driven Marketing Portugal 2016. В партньорство с ИнАут Трейд създава и международния проект Balkan eCommerce, който помага на успешни електронни магазини да започнат бизнес в десетки държави в Европа и Азия.

Основните му интереси са насочени към дигиталния маркетинг, имейл маркетинга, маркетинг автоматизацията, оптимизирането на целеви страници, програми за лоялност и електронна търговия.

Христо управлява два електронни магазина, единият от които продава в различни държави. Има и собствена марка бира.

Теми, в които Христо Радичев участва

Дискусионен панел

Дискусионен панел

Вихрен Бисет ни сподели колко е достъпно вече да продаваме в 25 държави в Европа и да доставяме...

Събития, в които Христо Радичев участва

Digital4StaraZagora 2021

Digital4StaraZagora 2021

Digital4StaraZagora ще се проведе на 12.11.2021 г. в залата на Държавен Куклен Театър, Стара Загора,...

loading...