Назад до Лектори

Катя Тодорова

Основател и изпълнителен директор на MEmotion

Катя Тодорова основава бутиковата дигитална маркетинг и бранд агенция MЕmotion през 2013 г. Заедно с екипа си вече има солиден практически опит, базиран на повече от 400 успешни бранд стратегии и маркетинг казуси и над 1500 завършени проекта. Основно отличително предимство на агенцията е, че комбинира психологията и маркетинга за постигане в максимално кратък срок на ефективно съзнателно и подсъзнателно позициониране на бранда пред таргет аудиторията. Във времето това гарантира по-добър conversion rate в пъти на рекламния бюджет.

През 2015 г. Катя се включва като партньор в развитието на 3 компании в сферата на иновативните софтуерни маркетинг решения и content & видео маркетинга - brandЪ, Clientric HoReCa и Clientric Academy. Преди това е била маркетинг мениджър и визионер на СуперХостинг.БГ и Уча.се.

Катя има 2 завършени магистратури – по Телекомуникации и Бизнес мениджмънт. В последните години надгражда знанията и уменията си отново в Института по Неорайхианска аналитична психотерапия, основан от Мадлен Алгафари и още световнопризнати неорайхиански терапевти.

Теми, в които Катя Тодорова участва

Събития, в които Катя Тодорова участва

Digital4StaraZagora 2023

Digital4StaraZagora 2023

На 10 и 11 ноември 2023 г. в Стара Загора идват едни от най-опитните професионалисти в сферата на...

loading...