Назад до Лектори

Панайот Ангелов

Business Development Manager в SuperHosting.BG

Панайот Ангелов има опит като военен преводач на мироопазващ контингент, както и 7 години опит като търговски директор на mail.bg. От 7 години в СуперХостинг.БГ се грижи за цялостната архитектура на Sales процеса в компанията. Неговата сила е да учи големи и малки екипи да водят по-ефективна комуникация с клиентите. Панайот твърди, че продава само за удовоствие.

По време на конференцията ще сподели различни подходи за създаване и заздравяване на отношенията с потенциалните ви и настоящи клиенти. Със СуперХостинг.БГ сайтът на вашия бизнес ще бъде на сигурно място в онлайн пространството. Компанията предлага различни решения за създаване и поддръжка на уебсайтове и онлайн магазини вече осемнадесет години. Системите за сигурност от най-високо ниво и ефективното клиентско обслужване 24/7 по телефон, чат и имейл гарантират, че проектите и сайтовете на клиентите ще бъдат 100% онлайн по всяко време. Компанията подкрепя редица инициативи, събития и обучения като изгражда общности от хора, които са готови да се справят с предизвикателствата на бизнеса онлайн.

А какво да очаквате по време на Digital4StaraZagora? Ще имате възможност да поговорите с представители от компанията, които ще съдействат и ще предложат решения за дигитализацията на вашия бизнес, както и за оптимизацията на вече съществуващ уебсайт.

Теми, в които Панайот Ангелов участва

Събития, в които Панайот Ангелов участва

Digital4StaraZagora 2023

Digital4StaraZagora 2023

На 10 и 11 ноември 2023 г. в Стара Загора идват едни от най-опитните професионалисти в сферата на...

loading...