Назад до Лектори

Виктор Тодоров

Партньор и мениджър бизнес развитие в Cosmos Thrace

Виктор Тодоров е специалист в изграждането и имплементацията на бизнес стратегии, дигитална трансформация и преструктуриране на компании. В началото на кариерата си е работил по внедряване на ERP системи в големи FMGC компании (търговия с бързооборотни стоки) в България, след което създава собствена консултантска практика в UK.

За последните 15 години е работил с над 70 компании в Англия, Дания и България. Бил е консултант в няколко бизнес акселератора във Великобритания: "Business Ready Growth Mentor Pool" - Coventry, "Develop" - BioCity Group Accelerator, "Next Business Generation" - Nottingham и "Accelerace International" - London.

Завръща се в България през 2017 г. Партньор е в сървиз компания в HoReCa индустрията и маркетинг агенция. Подпомага развитието на бизнес екосистемата в България като ментор и гост лектор в университети и акселераторски програми.

От 2021 г. е партньор и мениджър бизнес развитите в Космос Трейс ООД - компания, предлагаща услуги в сферата на Data Analytics, BI и AI.

Теми, в които Виктор Тодоров участва

Събития, в които Виктор Тодоров участва

Digital4StaraZagora 2023

Digital4StaraZagora 2023

На 10 и 11 ноември 2023 г. в Стара Загора идват едни от най-опитните професионалисти в сферата на...

loading...