Заведения
Ресторант "Щастливеца"

Ресторант “Щастливеца” се намира в МОЛ “Галерия” и разполага със 130 места в закритата си зала и още 70 места в откритата лятната градина, изградена на върха на МОЛ “Галерия”. Ретроакцентите придават спокойствие на атмосферата и създават чувство за домашен уют. Стилните мебели, тапицирани в топли пастелни цветове, допълват елегантната атмосфера, която не се натрапва с излишен лукс и блясък.“Колекция от вкусове и аромати” е мотото, което обединява предложенията в менюто на “Щастливеца”. Главните готвачи в кухнята са носители на много награди от престижни кулинарни конкурси у нас и в чужбина. Оригиналното меню е във формат на фотоалбум носещо богат избор на авторски, европейски и национални български ястия. А за всеки сезон старателно е подбрано сезонно меню, разработено с типичните за сезона продукти. 

За всички участници в конференцията Digital4Stara Zagora, ресторант ,,Щастливеца” предлага 5% отстъпка. За да се възползвате от нея, е необходимо да представите своя бадж/билет или просто да уведомите персонала при настаняване, че сте посетители на събитието.

Разгледайте менюто на Ресторант “Щастливеца” тук.

Работно време: 11:00 ч. – 00:00 ч.

Телефон за резервации: 042 919 494

За насоки как да стигнете до ресторант ,,Щастливеца”, натиснете тук.

Ресторант ,,Уникато"

 

 

Ресторант ,,Уникато” се намира в централната част на града и е част от хотел ,,Уникато”. Заведението е спокойно, уютно и предпочитано от старозагорци, заради добрата си кухня и любезно обслужване. Разполага с основна част и закрита зимна градина. Ресторантът предлага разнообразно менюто – безмесни и месни ястия, барбекю, паста, пици на пещ, както и обедно меню. 

Разгледайте менюто на Ресторант ,,Уникато” тук.

Работно време: 11:00 ч. – 23:30 ч.

Телефон за резервации: 0882641164

За насоки как да стигнете до ресторант ,,Уникато” , натиснете тук.

 

Ресторант ,,Виенто"

Ресторант ,,Виенто” се намира в центъра на града, в непосредствена близост до община Стара Загора. Заведението предлага богато меню – интернационална кулинария, местни ястия, средиземноморска и японска кухня, както и обедно меню. Ако сте почитатели на суши, ресторант ,,Виенто” ще отговори на очакванията ви.

Разгледайте менюто на Ресторант “Виенто” тук.

Работно време: 11:00 ч. – 00:00 ч.

Телефон за резервации: 0883 30 60 80

За насоки как да стигнете до ресторант ,,Виенто”, натиснете тук.

 

Ресторант "Бухчевата къща"

Ресторант “Бухчевата къща” се намира в центъра на града, в близост до Културен център Стара Загора – само на минута пешеходно разстояние. Заведението предлага европейска и традиционна кухня, и е предпочитано от старозагорци, заради доброто си обедно меню.

Разгледайте менюто на Ресторант ,,Бухчевата къща” тук.

Работно време: 12:00 ч. – 23:00 ч.

Телефон за резервации: 042 600 570

За насоки как да стигнете до ресторант ,,Бухчевата къща”, натиснете тук.

 

Ресторант „Царя 65“

Ресторант „Царя 65“ се намира в широкия център на гр. Стара Загора. В менюто ще откриете добре познати класики, но и модерна авторска кухня – разнообразие от салати, прясна риба и морски дарове, сочни бургери и пици, крехко месо и ароматна скара, апетитни предложения за паста и ризото, както и обедно меню. За любителите на здравословното хранене заведението предлага разнообразие от веган ястия или Кето Life меню. За почитателите на студената бира заведението предлага уникално за България оборудване – може да си налеете сами чаша студено пиво направо от монтирания на масата ви кран. 
Ресторантът е на два етажа: първият етаж е издържан изцяло в стила на английския пъб, който има достъп и до просторната градина на ресторанта, а вторият етаж пренася духа на българската традиция и „ориента“.

Разгледайте менюто на Ресторант ,,Царя 65″ тук.

Работно време: 10:00 ч. – 23:00 ч.

Телефон за резервации: 0899 / 20 30 99

За насоки как да стигнете до ресторант ,,Царя 65″, натиснете тук.

 

Ресторант ,,Райска ябълка"

Ресторант ,,Райска ябълка” е малко и уютно заведение, разположено в центъра на Стара Загора. В менюто ще откриете европейска кухня, както и традиционни български специалитети, поднесени по нетрадиционен начин с интерпретирана и модерна визия. Заведението е предпочитано от старозагорци заради вкусното обедно меню и качествените продукти, с които се приготвя храната там. Ресторантът разполага с малка основна зала и закрита зимна градина. Поради ограничените места за настаняване, Ви съветваме да направите резервация по телефона, ако желаете да обядвате тук.

Разгледайте част от менюто на Ресторант ,,Райска ябълка” тук.

Работно време: 08:00 ч. – 23:00 ч.

Телефон за резервации: 088 781 0021

За насоки как да стигнете до ресторант ,,Райска ябълка”, натиснете тук.

 

Ресторант ,,Орфеида"

Ресторант “Орфеида” е част от луксозния петзведен комплекс Парк-Хотел “Стара Загора”. Разполага с няколко зали, всяка от които с уникален интериор и разположение. Изисканата кухня на Ресторант “Орфеида” предлага истински букет от вкусове и емоции. Тя съчетава традициите на българската национална кухня с най-добрите кулинарни достижения на Европа, Америка и Азия. Непременно опитайте приготвените на барбекю Josper специалитети от свинско, телешко, пилешко месо и риба. Не пропускайте оригиналните италиански пици на пещ, деликатесните разядки и свежи салати. Ще се влюбите в прецизно приготвеното японско суши, а изобилието на квалитетни вина в бутиковата винарна на ресторанта ще ви дари с вдъхновение и наслада.

Разгледайте менюто на Ресторант ,,Орфеида” тук.

Работно време: 10:00 ч. – 00:00 ч.

Телефон за резервации: 0895583888

За насоки как да стигнете до ресторант ,,Орфеида”, натиснете тук.

Ресторант ,,Заара"

Ресторант ,,Заара” е разположен в центъра на града и предлага подбрани и изискани специалитети, както и обедно меню. Всички продукти, които се използват (млечни продукти, сладка, подправки, лютеница, зимнина) са от собственото им производство, а месото се подбира безкомпромисно, за да се осигури несравним вкус и качество на ястията в ресторанта.

* тъй като за датите 10.11 – 12.11.2022 г. в ресторант ,,Заара” има организирани различни събития, ако желаете да посетите заведението, първо проверете за свободни места на телефон: 088 444 5622